17 de març del 2009

EL CLUB DE TENNIS CAMPANET ESTÀ AMB UNA CLARA LÍNIA ASCENDENT

Des del setembre del 2008, el Club de Tenis Campanet compta amb una escola de tenis formada per uns 90 nins i nines d’entre 4 a 14 anys. A més de l’escola de tenis encarada als adults, amb un total d’uns 40 inscrits/es.

Tenint en compte el precedent d’altres anys, la direcció tècnica del club, aquests mesos s’ha tingut que centrar molt en el treball tècnic dels nostres alumn@s, ja que la majoria d’ells presentaven molts errors tècnics de base. Passats uns mesos, tot i les adversitats meteorològiques d’aquesta tardor, hem pogut vivenciar unes millores importants en l’execució i rendiment dels nostres alumn@s. Això ens ha permès “engrescar” a molts d’alumnes i famílies, aconseguint augmentar les hores de pràctica d’aquells grups amb més interès i predisposició. Per tant, podem dir que el Club Tenis Campanet està amb una clara línia ascendent, cosa que esperem, ens permetrà, en un període de temps relativament curt, poder obrir dues línies de treball més diferenciades dintre de l’escola de tenis. L’escola de tenis i l’escola de competició, cadascuna d’elles amb uns objectius i una metodologia de treball ben diferenciada.

Pel que fa a l’escola d’adults, s’estan consolidant els diferents grups establerts. Prova d’això és la regular assistència de l’alumnat, la incorporació de nous practicants, i sobretot el “re-descobriment” d’una bona classe de tenis.

Ja per acabar, com a última prova del bon estat de salut del nostre Club de Tenis, dir que només hem tingut cap baixa voluntaria, des de que varem iniciar aquest curs. El tenis a Campanet està de moda, i volem que sigui més que una simple pràctica esportiva. Volem que és converteixi amb una opció seria per tots els nins i nines del poble i els seus voltants, d’ocupar els seu temps de lleure de forma saludable i a més educativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada